Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Salat med kødboller og bulgur
Salat med kødboller, bulgur og stegte grøntsager er en nem og simpel måltidssalat til frokost eller aftensmad. Inspireret af det græske.
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredients
Kødboller
400
g
hakket oksekød
100
g
feta
(smuldret)
1
fed
hvidløg
(presset)
1
tsk
tørret oregano*
½
tsk
stødt spidskommen*
½
tsk
flagesalt
½
tsk
friskkværnet peber
1
stk
æg
2
spsk
rasp
1
spsk
olivenolie*
(til stegning)
Bulgursalaten
200
g
bulgur*
1
stk
squash
(skåret i halve skiver)
200
g
cherrytomater
(halverede)
1
stk
avocado
(skåret i skiver)
Dressing
1
håndfuld
bredbladet persille
(eller oregano, grofthakket)
3
spsk
olivenolie*
½
stk
citron
(saften)
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kødbollerne
Bland hakket oksekød, feta, hvidløg, oregano, spidskommen, salt, peber, æg og rasp i en skål.
Form små kødboller og steg dem på en pande i lidt olivenolie, ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte.
Bulgursalat
Kog bulguren efter anvisningen på pakken, lad den køle lidt af.
Steg squash og cherrytomater på en pande med lidt olivenolie, til de bliver let gyldne og bløde.
Bland bulgur med de stegte grøntsager og avocado.
Dressing
Rør friske krydderurter, olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen.
Fordel salaten i skåle, vend med dressing og læg de varme kødboller ovenpå.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk