Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Rysteribs
Nem gammeldags opskrift på rysteribs med kun to ingredienser: friske ribs og sukker. Det skal blot rystes i et glas, og er en simpelt og lækkert tilbehør.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
1
glas
Forberedelse
5
minutter
min
I alt
5
minutter
min
Ingredienser
200
g
ribs
(uden stilk)
60
g
rørsukker*
Fremgangsmåde
Kom ribs i et glas og hæld sukker over.
Skru låg på glassen og ryst det godt! Ribsene begynder at afgive saft, og nu skal glasset blot sættes på køl med låg på.
Anvend rysteribs som tilbehør i det salte, fx til kylling, fisk eller lam. Eller i det søde køkken, på en ostemad, på grød eller i kager.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk