Sund snickerskage uden raffineret sukker. Denne snickerskage er bagt med dadler, peanutbutter og chokolade. Kagen er super nem og virkelig lækker svampet i konistensen.
Karamel: Hvis du er glad for karamellaget, som også er i en ægte snickers kan du med fordel smøre et lag karamel ovenpå den færdigbagte kage, inden chokolade-peanuts-laget kommer på.TIP: Kagen kan fryses. Men ikke genopvarmes på grund af chokoladelaget. Kagen skal derfor tøes op.
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen på 175 grader varmluft.
Pisk æg til det får en luftig konsistens.
Blend havregryn og mandler til mel.
Bland de tørre ingredienser: mandelmel, havremel, salt, bagepulver og vaniljepulver sammen og hæld det derefter i æggemassen.
Hak chokoladen groft og vend den i dejen.
Blend bananen sammen med kokosolie, dadler og peanutbutter i en foodprocessor og rør det sammen med de andre ingredienser.
Kom dejen i en kageform (min er omkring 20 cm lang - hvis det ikke er en slip let bageform, så smør den med lidt olie eller smør).
Bag kagen i midten af ovnen i ca. 10-12 minutter. Hold øje - når der ikke længere kan hænge dej fast ved en gaffel, er kagen færdig.
Lad den herefter afkøle, inden du påfører din chokolade-peanut-topping.
Smelt chokoladen over vandbad og vend dine saltede peanuts i.
Hæld den smeltede chokolade med peanuts hen over kagen, drys med lidt flagesalt. Nyd den afkølet.