En nem opskrift på sundere snickerskugler med dadler, peanuts, peanutbutter og chokoladeovertræk. Opskriften er nem og de er perfekt som en sund snack på farten.
Holdbarhed: Snickerskugler kan holde sig omkring 2 uger - gerne i køleskabet i en lufttæt beholder.
Fremgangsmåde
Fjern stenen fra dadlerne, og kom dem i en foodprocessor eller minihakker. Blend dem til du har en dadelmasse.
Tilsæt saltede peanuts samt peanutbutter og blend til en den konsistens du foretrækker. Jeg fortrækker en grov konsistens, hvor der stadig er lidt bid.
Sæt massen på køl i 15 minutter.
Tril massen til 20-22 lige store kugler.
Smelt chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter og overtræk snickerskuglerne med chokolade.
Hak lidt peanuts groft og drys det på kuglerne, inden chokoladen sætter sig.
Opbevar snickerskuglerne i en lufttæt beholder - kom dem først i boksen, når chokoladen har sat sig.