En god klassisk opskrift på Spaghetti bolognese, som jeg bedst kan lide den! Du er velkommen til at give dit bud på DIN bedste opskrift i kommentarfeltet.
Tip! Hvis du kan lide bacon eller salsiccia pølse kan du tilsætte det til kødsaucen.
Fremgangsmåde
Bolognese sauce
Sæt en pande over på højeste blus. Når panden er varm kommes olivenolie og kødet på, steg det hårdt af i 1-2 minutter. Tag herefter af panden og over i en skål.
Skær gulerødder, bladselleri og løg i mindre tern, og skær hvidløg og rosmarin så fint som muligt. Kom dette på panden hvor kødet er blevet stegt på og steg det af i ca. 1-2 minutter.
Tilsæt tomatpuré og lad det stege med yderligere i ca. 30 sekunder.
Kom rødvin på og lad alkoholen fordampe.
Kom til sidst de flåede tomater i og det stegte kød i. Fyld dåsen med de flådede tomater med vand og tilsæt ligeledes dette til gryden. Lad det hele småsimre i ca. 1 time og smag til med salt og friskværnet peber.
Spaghetti
Kog spaghettien i letsaltet vand, men i ca. 1 minut mindre end anvist på pakken. Server spaghetti bolognese og friskrevet parmesan.