Risotto med chorizo og røget paprika er en vidunderlig smagskombination, som mætter dejligt. Opskriften passer til to personer, men du kan med fordel fordoble mængderne.
Skær chorizo i mindre stykker og kom dem i en lille skål
Snit løg og timian fint og kom dem i en lille skål sammen med røget paprika og paprika
Tag en mellemstor gryde og sæt den på medium blus. Når gryden er varm tilsættes chorizo som steges af i et par minuttet indtil den har afgivet lidt af fedtet.
Kom løg, timian og krydderier i gryden og lad det stege yderligere i ca. 1 minut.
Tilsæt risottoris og kom hvidvin på og lad det fordampe.
Tilsæt nu fonden eller vandet lidt ad gangen under konstant omrøring, dette tager samlet ca. 15-18 minutter. Det kan være der skal bruges lidt mindre eller mere væske, afhængig af hvilken type risottoris der bruges
Når risotten næsten er færdig tages gryden af blusset og parmesanen tilsættes og der smages til med salt og peber.