Kog pastaen efter pakkens anvisning i letsaltet vand. Når pasta er al dente, hældes vandet fra. Lad pastaen afkøle, evt. i koldt vand.
Skær bacon i tern og steg dem på en tør pande, til det er sprødt. Læg det på en stykke fedtsugende papir.
Steg kyllingefilet af på den samme pande, og brun fileterne af, så de tager farve på alle sider. Krydr med salt og friskkværnet peber. Steg dem færdige ved medium varme i 6-8 minutter på hver side, eller til gennemstegt. Lad dem afkøle en smule og skær kødet i mindre stykker.
Tø ærterne op, evt. i vand.
Snit forårsløg fint.
Vend pastaskruer sammen med halvdelen af det sprødstegte bacon, ærter og forårsløg i en skål.
Karrydressing
Rør creme fraiche, honning og karrypulver sammen og smag til med citronsaft, salt og peber. Måske mere honning, hvis du foretrækker den sød.
Kom dressingen i skålen med pasta og vend alle ingredienserne sammen til du har en cremet pastasalat.
Drsy til sidst med den resterende bacon og evt. lidt friskplukket persille.