TIP: Ønsker du dem glutenfrie kan du bruge boghvedemel eller majsmel som erstatning for mel. Eller kun anvende havregryn, som blendes med.
Fremgangsmåde
Spinatpandekager
Skyl spinaten godt og kom den i en blender med de resterende ingredienser. Blend til du har en flydende pandekagedej.
Varm en stor pande op og smelt smør, og steg én pandekage ad gangen. Der bliver til ca. 10-12 stk. pandekager. Hold hver pandekage lun under lidt staniol.
Fyld
Bræk laks i mindre stykker og kom i en skål.
Skær avocado i skiver og læg dem på et fad.
Snit purløg fint og kom det i en skål.
Skær citron i skiver.
Dilddressing
Hak dild og det sammen med creme fraiche og evt. lidt honning. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Sæt alt fyld på bordet med dildressingen sammen med pandekagestakken og lad dine medspisere lave deres egen madpandekager.