Kylling i karry a la ristaffel er en skøn klassisk hverdagsret for hele familien. Her er den smagt til med kokosmælk og du kan lave den på under 30 minutter.
Tag en medium størrelse gryde, og sæt den på komfuret, på højeste blus.
Når gryden er godt varm, kommes lidt olie i og kyllingen tilsættes, efter 10 sekunder kommes karrypulver i gryden og det hele røres godt rundt i ca. 30 sekunder.
Kom kokosmælken på og lad det små simre i ca. 7-8 minutter.
Bland majsstivelsen med 3 spsk vand og hæld det ned i kyllingen lidt ad gangen indtil det har en passende cremet konsistens af en karrysauce.
Smag til med salt og friskkværnet peber samt citronsaft.
Serveringsforslag
Kom 450 ml vand i en gryde. Tilsæt 1 spsk salt og bring det til kogepunket. Kom risene i og kog det i ca. 10-15 min, afhængig af hvilken type ris. Kom låg på og lad det stå og trække i 10-15 min.
Skær dine æbler i tern og anret sammen med rosiner samt grofthakket persille.