Til ceviche kan du bruge torskefisk (torsk, kuller, mørksej, lyssej). Frys fisken ned i 24 timer og lav en skøn torske ceviche til forret eller hovedret. Her er det som hovedret, læs noter for forret.
Vil du bruge opskriften som forret, så regn med 75 g torsk pr. person.
Fremgangsmåde
Tjek at der ikke sidder nogle ben lignende. Torsken skal fryses i min 24. timer.
Når torsken er tøet op, skæres den i mindre chunks og kommes i en skål med skallen fra 1 lime og saften fra begge.
Lad det stå i alt mellem 10-30 minutter, afhængig af hvordan man kan lide teksturen på sin fisk, jo længere tid den stå, jo mere “tilberedt” bliver den af limejuicen, og den vil derfor virke mere “chewy”.
Skær avocado i små chunks, snit rødløget fint og kom det det op i skålen. Kom ligeledes fintsnittet chili samt hakkede koriander i skålen og vend til sidst olivenolie i. Vend det hele godt sammen.