Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pasta med grønkålssauce
Lækker hjemmelavet grønkålssauce, som er vendt sammen med kogt pasta. Smager vidunderligt og har en smuk grøn farve.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
Grønkålssauce
2
håndfulde
grønkål
60
g
cashewnødder*
50
g
feta
1
fed
hvidløg
1,5
dl
vand
1
stk
citron
Desuden
250
g
tørret pasta
salt og friskkværnet peber
30
g
Parmesan
Fremgangsmåde
Grønkålssauce
Kom grønkål, cashewnødder, feta, hvidløg, vand skal fra 1/2 citron og saft fra en hel i en blender.
Blend det hele til en grøn sauce.
Pasta
Sæt en mellemstor gryde over med vand og tilsæt 1 spsk salt.
Kog pastaen ca. 2-3 mindre mindre end anvist på pakken.
Hæld vandet fra gryden og tilsæt grønkålssaucen, rør det hele godt sammen lad det simre i 2 minutter.
Smag pastaretten til med salt, peber og servér med friskrevet parmesan på toppen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk