Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Okse mørbradbøffer på panden
Lækre okse mørbradbøffer stegt på panden i smør, olie og med friske urter. Her får du en meget nem opskrift!
4,80
fra
5
stemmer
Antal:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
400
g
oksemørbrad
50
g
smør
10
g
olivenolie*
4
kviste
rosmarin
2
kviste
frisk timian
Noter
Tip!
Servér gerne med skysaucen. Det smager dejligt!
Fremgangsmåde
Skær mørbraden ud i mindre bøffer, ca. 3-5 cm tykkelse.
Lad panden blive rygende varm, tilsæt olie og smør. Lad det bruse op.
Tilsæt bøfferne samt urterne og steg i ca. 2-3 minutter på hver side.
Tag bøfferne af panden og lad dem hvile i ca. 8-10 minutter. Krydr med salt og peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk