60gmørk chokolade(kan udelades eller laves med halvdelen af dejen)
Noter
Du kan med fordel skifte dadler ud med fx 1 håndfuld rosiner, tranebær eller andre tørrede frugtstykker. Hvis du vil lave en baby/børne-venlig portion, kan du lave halv uden chokolade og halvdelen med chokolade. Vend lidt i halvdelen af dejen eller kom det blot på toppen (jeg lavede et mix).
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 175 grader, varmluft.
Mos bananer med en gaffel og kom dem i en skål med æg. Pisk det luftigt. Pisk smeltet kokosolie med.
Rør i en skål hvedemel, fuldkornsmel, havregryn, kokosmel, bagepulver, kardemomme, og salt sammen. Pisk det efterfølgende i bananerne. Pisk også nøddesmør i.
Hak dadlerne (og chokolade hvis du foretrækker), og vend i dejen. Gem evt. lidt til toppen.
Kom dejen i 10 smurte muffinsforme. Drys med lidt havregryn, kokosmel eller chokolade på toppen.