Nem Marry Me Chicken opskrift der er en mør kylling i flødesauce med soltørrede tomater, hvidløg og frisk basilikum. Så smagfuld ret med den skønneste sauce!
Kom hvedemel i en skål, krydr med salt og peber. Vend kyllingebryst heri.
Lad en dyb pande blive varm. Kom smør og olie på, og steg kyllingen 4-5 minutter på hver side. Tag herefter af varmen, og læg til side.
Brug samme pande igen, og kom lidt mere olie på. Pres hvidløgsfed og steg dem 30 sekunder på panden. Rør fond sammen med kogende vand og tilsæt panden.
Kom fløde, revet parmesan, soltørrede tomater, chiliflager og oregano i. Lad det komme op og koge i 2 minutter. Skru ned for vamrne, og læg kyllingen ned i saucen. Lad det småsimre 2 minutter mere.
Smag til med salt og peber. Top retten med grofthakket basilikum.
Servér retten med fx kogt pasta, ris eller en kartoffelmos.