Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Klatkager af risengrød
Brug din rest af risengrød til at lave lækre klatkager. Her får du en nem opskrift uden mel, som du desuden kan stege i et vaffeljern.
4
fra
8
stemmer
Antal:
6
klatkager
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
1
stk
æg
350
g
færdiglavet risengrød
(kold)
1
spsk
rørsukker*
30
g
kartoffelmel*
smør
(til stegning)
Fremgangsmåde
Del æggehvide og æggeblomme i hver sin skål.
Rør risengrød, æggeblomme, sukker og kartoffelmel sammen i en skål.
Pisk i en anden skål æggehviderne helt luftige og stive. Vend lidt efter lidt sammen med risengrøds-massen og rør det forsigtigt hele sammen.
Varm en pande op med smør og kom 1-2 spsk dej på panden. Steg ved middelvarme på begge sider, til de er lettere gyldne.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk