Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Hytteostwrap
Opskrift på hytteostwrap med hytteost, æg og krydderier - Lav en hurtigt og nem wrap med hytteost på kun tre ingredienser til frokost.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
2
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
250
g
hytteost
2
stk
æg
Salt og friskkværnet peber
Fyldinspiration
4
spsk
grøn pesto
½
hoved
hjertesalat
200
g
rester af pulled chicken
50
g
feta
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 185 grader, varmluft.
Blend hytteost og æg sammen i en blender med salt og peber.
Kom massen på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel massen i et jævnt lag. Bag det i 25 minutter til det er gyldent.
Lad den køle af. Når det er afkølet kan du trække det forsigtigt af bagepapiret.
Del brødet i 2. Smør med pesto, top med salat, kylling, basilikum og feta. Rul sammen og skær over på midten.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk