Elsker du smagen af smeltet ost, hvidløg og sprødt brød? Så er denne nemme opskrift på ostebrød lige noget for dig. Det er hurtigt, lækkert og kræver få ingredienser – perfekt når du vil imponere uden at bruge en masse tid i køkkenet.
Ingen bedømmelser endnu
Servings: 1Brød
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredients
100gsmør(blødt)
2fedhvidløg(presset)
100grevet mozzarella(eller gouda)
1håndfuldbredbladet persille(finhakket)
1stkbrød
Noter
Hvis du har et daggammelt brød er det oplagt at bruge brødet til denne opskrift.Du kan også blende smørret sammen med de øvrige ingredienser for hurtigheden skyld.
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen på 180 grader, varmluft.
Rør smør sammen med hvidløg, mozzarella og persille.
Skær riller i brødet på langs, uden at skære igennem brødet. Skær derefter brødet på den anden led, så brødet danner små tern. Fordel hvidløgs godt ned i alle rillerne.
Kom brødet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag brødet i ovnen i ca. 10 minutter, til hvidløgssmøren er smeltet og brødet er gyldent.