Grillede majs er perfekt tilbehør til sommer og grillaftener. Majskolber er søde og smager skønt med smør eller parmesan på. Få opskrift på grillet majs her.
5 fra 2 stemmer
Antal: 2Personer
Forberedelse15 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
Ingredienser
2stkmajskolber
Tilbehør
50gParmesan
½bundtbredbladet persille
flagesalt
Fremgangsmåde
Læg de hele majskolber (med blade) i koldt vand til de er helt dækket, i ca. 15 minutter.
Start imens grillen op, og lad den blive godt varm.
Tag majskolberne op fra vandet og frigør bladene, ved at trække dem tilbage. Fjerne majskolbernes tynde silketråde.
Flet bladene og læg dem på grillen i ca. 20-30 minutter, til majsene er gule, så er de færdige. Undervejs vendes majskolberne, så de får varmen over det hele.
Fjerne majskolbernes blade og server dem varme/lune med koldt smør, fx urtesmør eller friskrevet parmesan over. Evt. med friske krydderuter også!