Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Fyldte champignon
Fyldte champignon med Parmesan ost er vidunderlige til tapas, særligt hvis du er vegetar.
4,50
fra
2
stemmer
Antal:
2
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
40
minutter
min
Ingredienser
8
stk
champignoner
10
g
smør
20
g
Parmesan
30
g
pankorasp
¼
bundt
bredbladet persille
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Rens champignonerne og tag stokken.
Skær stokken i mindre tern og steg dem på en pande i smør i ca. 1 minut.
Vend de stegte stokke sammen med revet Parmesan, rasp samt hakket persille og smag til med salt og peber.
Kom champignonerne på en bageplade med bagepapir og kom fyldet i. Kom dem i ovnen og bag dem i ca. 20 minutter.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk