OBS! Det er vigtigt, at du tager rispapirer hurtigt op af frituren, ellers bliver de brune.
Fremgangsmåde
Klip rispapir ud i 8 små trekanter med en saks.
Opvarm olien i en dyb pande eller gryde til ca. 170-180 °C. Hvis du ikke ejer et termometer, kan du bruge en lille tandstik, og på den måde tjekke om olie er varm nok - når olien begynder det at boble omkring tandstikken er den klar.
Læg et stykke rispapir i den varme olie, ét ad gangen. Det puffes op næsten øjeblikkeligt, tager kun omkring 5 sekunder. Tag rispapiret op med det samme, brug en tang og lad det dryppe af på køkkenrulle. Gentag med resten. Vigtigt det ikke ligger for længe, så det bliver brunt.
Skær agurk og avokado i små tern.
Pil og rens tigerrejerne, og vend dem herefter med soyasauce og paprika samt lidt salt. Steg dem på en pande til de bliver gyldne og sprøde i lidt olie.
Bland mayonnaise, sriracha og limesaft i en skål. Smag til med salt, peber og justér styrken efter din præference.
Læg de friterede rispapir på et serveringsfad. Fordel agurk, avocado og rejerne ovenpå.
Top chilimayo, lidt sesamfrø og koriander efter behov.