Ønsker du at lave den som en stor bradepande, ville jeg lave dobbelt portion.Det er vigtigt du bruger brun farin i stedet for hvidt sukker til kokosfyldet – det giver en dybere, mere karamelagtig smag. Du kan også bruge 50% rørsukker og 50% brun farin. Eller 50% brun farin og 50% muscovadosukker, som giver en mere dyb smag.
Fremgangsmåde
Drømmekage
Forvarm ovnen på 180 grader, almindelig ovn.
Smelt smør og mælk i en gryde og stil til side.
Pisk sukker, æg og kornene fra en hel vaniljestang til en lys og luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen i en skål og vend det i dejen.
Tilsæt nu smørblandingen og kom dejen i en bageform beklædt med bagepapir, og bag kagen i 20 minutter. Lav imens kokosfyld.
Kokosfyld
Smelt smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brun farin, sødmælk samt et lille nip salt og rør det godt sammen til en masse. Når kagen er bagt skrues op på 200 grader.
Fordel kokosfyldet på kagebunden og bag kagen i yderligere 10-12 min. til kokosfyldet er sprødt.