Dadelstykker med hasselnøddesmør, smeltet chokolade og ristede hasselnødder er en super nem lækker dadelsnack. Du kan sagtens bruge peanutbutter, mandelsmør eller pistaciesmør i stedet for hasselnøddesmør.
Tip! Se videoen nedenfor. Det er virkelig den nemmeste snack at tilberede!
Fremgangsmåde
Fjern sten fra dadlerne.
Find to stykker bagepapir frem. Læg det ene på bordet. Læg de udstenede dadler derpå, med bagsiden opad. Tryk dem lettere flade. Kom nu det andet stykke bagepapir ovenpå.
Rul med en kagerulle, så de bliver helt flade.
Smelt chokolade over et vandbad eller i mikrobølgeovn.
Smør først et lag af nøddesmør ovenpå dadlerne, top derefter med et lag smeltet chokolade.
Hak hasselnødder, og drys på toppen af chokoladen. Og et nip flagesalt.
Kom det hele på frys, til den chokoladen er størknet. Du kan også sagtens komme den på køl, hvis du har tiden.
Tag den herefter ud af fryserne og skær i ønskede stykker med en kniv.