Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Butterdejstærte med kartofler
Nem og hurtig butterdejstærte med kartofler. Buden er smurt med creme fraiche, og toppet med skiver af kartofler, ost og rosmarin.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
Butterdejstærte
1
stk
færdiglavet butterdej
4
mellem
kartofler
200
g
creme fraiche 38 %
(eller mascarpone)
40
g
Parmesan
1
stk
mozzarellakugle
1
kvist
rosmarin
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Butterdejstærte
Forvarm ovnen til 180 grader, varmluft.
Rul butterdejen ud af indpakningen. Snit butterdejen med en kniv, ca. 2 cm i fra kanten hele vejen rundt – kun lige i overfladen.
Skær kartofler i tynde skiver på et mandolinjern.
Smør creme fraiche på bunden, top med skiver af kartofler, riv parmesan på, og fordel romarin ovenpå. Krydr med salt og peber.
Bag butterdejstærten 15-20 minutter, til den er gylden og kanten sprød.
Top evt. med mere ost og lidt olivenolie.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk