Kom 225 g hakket chokolade og smør i en lille kasserolle og varm det op ved svag varme, ind til chokoladen og smørret er helt smeltet sammen.
Pisk æg og sukker til en lys og tyk æggesnaps.
Vend gradvist den smeltede chokolade- og smørblanding i æggesnapsen. Vend forsigtigt med en dejskraber, for at bevare luftigheden af de piskede æg.
Sigt hvedemel, kakaopulver, bagepulver samt salt i en anden skål.
Vend forsigtigt de tørre ingredienser i den våde blanding, til en homogen dej.
Hak 60 g chokolade groft og vend i dejen.
Beklæd en bageplade med bagepapir.
Tag en spiseskefuld dej og læg på pladen, men placér dem med god afstand. Fordel evt. på to plader, da de flyder ud under bagningen. Tip! Du kan bruge en is-scooper, til at fordele dejen med, så du får lige store cookies.
Drys med flagesalt, efter behov, på toppen.
Bag i forvarmede ovn i 12-14 minutter, eller indtil cookies er sat og sprækket på toppen.
Lad dem køle af på bagepladen i cirka 10 minutter, så de sætter sig helt, før de lægges over på en rist for at køle helt af.