Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Broccolitærte med feta
Nem opskrift på vegetarisk broccolitærte med feta og forårsløg. En perfekt madtærte til aftensmad, frokost eller madpakken.
4,75
fra
8
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
35
minutter
min
I alt
50
minutter
min
Ingredienser
Tærtebund
100
g
ølandshvedemel
100
g
hvedemel
100
ml
vand
50
g
olivenolie*
1
tsk
flagesalt
Fyld
½
stk
broccoli
2
stk
forårsløg
3
kviste
frisk timian
Æggemasse
5
stk
æg
150
g
creme fraiche 18 %
salt og friskkværnet peber
0,5
tsk
muskatnød*
80
g
feta
Makes:
25
cm
0
x
0
cm
round
Køkkenudstyr
Tærteform, 25 cm*
Fremgangsmåde
Tærtebund
Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Alle ingredienser æltes sammen.
Smør en tærteform på cirka 25 cm med lidt smør eller olie.
Rul tærtedejen ud med en kagerulle og tryk den ned i en tærteform.
Prik huller med en gaffel og forbag bunden i ca 8 minutter.
Fyld
Skær broccolien i mindre buketter og snit forårsløg samt timian fint.
Æggemasse
Pisk æg, creme fraiche sammen og timian sammen.
Tilsæt salt, peber, muskatnød, smuldret feta og forårsløg i.
Fordel broccoli bunden af den forbagte tærtebund og hæld æggemassen henover.
Bag tærten i ca. 35 minutter til æggemassen har sat sig.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk