Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bagte porrer med sennepsvinaigrette
Ovnbagte porrer - sådan laver du lækre porrer i ovnen. Her får du en nem og simpel opskrift på et skønt tilbehør til aftensmaden.
4,60
fra
5
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
8
stk
porrer
45
g
grovkornet sennep
30
g
akaciehonning
15
ml
eddike
90
g
olivenolie*
50
g
Parmesan
salt og friskkværnet peber
Køkkenudstyr
Tyndskræller*
Fremgangsmåde
Skær toppen af porrerne og tag det yderste lag og rens dem for mulig jord.
Kom dem i et fad og bag, pensl med lidt olivenolie og bag dem i ovnen ved 180° varmluft, i ca. 10-15 minutter, eller indtil de er møre.
Skær dem over på langs og tag det yderste lag af, da dette kan være trægt.
Vend grovkornetsennep, honning, eddike og olien sammen og smag til med salt og peber.
Kom vinaigretten over porrerne og riv parmesan ud over, som du synes.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk