Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bagt rodfrugt salat
Skøn opskrift på bagt rodfrugtsalat, der mætter og smager skønt! Sådan en salat med rodfrugter er vidunderlig smuk og perfekt som tilbehør.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredienser
1000
g
Rodfrugt
(fx gulerødder, bolchebeder, jordskokker, rødbeder, pastinakker)
2
spsk
olivenolie*
1
spsk
akaciehonning
salt og friskkværnet peber
120
g
bulgur*
½
hjertesalat
20
g
græskarkerner*
Appelsindressing
3
spsk
creme fraiche 18 %
1
tsk
grovkornet sennep
1
tsk
akaciehonning
1
stk
appelsin
(saft fra hele appelsinen + skal fra 1/2 appelsin)
1
spsk
olivenolie*
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Skær rodfrugter i mindre stykker. Vend dem med olivenolie, honning, salt og peber. Bag dem møre i 20-25 minutter.
Kog bulgur efter pakkens anvisning.
Rist græskarkerner gyldne på en tør pande.
Rør ingredienser sammen til dressingen.
Snit hjertesalat fint, og vend med bulgur, bagte rodfrugter og top med dressing og ristede græskarkerner.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk