Sunde sandwichboller, der er nemme at lave og så store at der er plads til masser af fyld. Her får du en god opskrift på koldhævede grove sandwichboller.
Opløs gær i en røreskål med koldt vand. Tilsæt salt, honning og olie.
Tilsæt melet og ælt godt på mellem hastighed i 7-10 minutter. Er du ikke ejer af en røremaskine, kan dejen sagtens klares med god håndkraft. Dejen må gerne være lidt våd og klistret.
Lad dejen hæven natten over i køleskabet.
Dag 2
Varm ovnen op på 200° varmluft.
Næste morgen formes brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl sandwichbollerne med et sammenpisket æg.
Top med solsikkekerner.
Bages i en forvarmet ovn i ca. 15-20 minutter ved 200° varmluft, i ovnens midte - ha' et øje på bollerne efter 15 minutter.
For at tjekke om de er færdige, kan du banke på brødets bund og høre om det lyder hult.