Sukkerfri müsli - hjemmelavet og sprød

Hjemmelavet müsli

Sprød hjemmelavet müsli, som du kan lave på under 15 minutter. Lav en sprød müsli på panden med honning, eller riste den i ovnen.
4.8 fra 5 stemmer
Antal: 1 Beholder
Forberedelse5 min
Tilberedelse15 min
I alt20 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Varm en stor pande op og smelt kokosolien. 
  • Start med at rist chiafrø og mandler, til de begynder at "poppe" lidt. 
  • Tilsæt de resterende ingredienser og mix det hele godt sammen. Rist det i 5 minutter under omrøring.
  • Tilsæt honningen og rør godt rundt til ingredienserne begynder at tage farve og bliver gyldne. De sidst to minutter inden müslien er ved at være færdig og har taget farve tilsættes ønskede tørrede frugter, som hurtigt ristes med.
  • Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og hæld müslien på. Lad den ligge og køle af - først her bliver det godt sprødt.
  • Opbevar müslien i en bøtte, dåse eller på glas med låg.
  •  Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottes