Lun mælken og smelt smørret i en lille gryde - må ikke blive for varmt.
Opløs gær i den lunkne mælk- og smør, tilsæt salt, kardemomme og honning. Når gær er opløst tilsættes melet.
Ælt dejen i ca. 10 minutter, jeg bruger en røremaskinen og kører dejen ved middel-højt tempo - det giver en nem dej at arbejde med.
Lad dejen hæve overdækket med et klæde, et lunt sted i ca. 1,5 time.
Remonce
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse, i en foodprocessor eller minihakker.
Sådan folder og ruller du
Rul dejen ud, i en rektangel (se billede 1).
Smør remoncen på i et jævnt lag.
Fold dejen den lange led, foldes 1/3 del af dejen ind mod midten (se billede 2). Dernæst skal det samme gøres med den anden side. Til sidst har du tre lag ovenpå hinanden (se billede 3).
Rul nu en ekstra gang over de samlede lag, inden de skal snurres.
Skær dejen ud med 2-3 cm bredde (se billede 4).
Nu skal de snurres. Jeg brugte en youtubevideo fra Meyers, som beskriver perfekt hvordan det kan gøre.
Placér alle snurrerne på en bageplade og pensl med et æg.