OBS! Jeg bruger en røremaskine. Opløs gæren i lunkent vand (22 grader) sammen. Tilsæt begge meltyper og ælt dejen i 8 minutter på medium hastighed. I det sidste minut skrues der op i hastighed, og i de sidste 20 sekunder tilsættes al salt.
Vend dejen ud på et bord. Del dejen i to og form hver dej til en kugle. Drys lidt mel på toppen og dæk dem til med et klæde. Lad dejene hæve ved stuetemperatur i ca. 1-2 timer, afhængig af den temperatur du har.
Tænd ovnen på varmluft, på det højeste antal grader, som din ovn har. Lad den blive brændende varm med en bageplade i.
Rul hver pizzadej ud på et meldrysset bord og brug hænderne til at forme to runde pizzaer. Form pizzaerne til ca. 25 cm i diameter. Brug IKKE en kagerulle, da det slår luftboblerne i stykker.
Løft pizzabunden over på et bagepapir. Kom dit ønsket fyld på eller lav min version.
Fordel tomatsaucen på pizzabundene. Før pizzabunden over på den brandvarme bageplade.
Bag én bund ad gangen i ca. 5-10 minutter på højeste grader din ovn har, til bunden er sprød. Hold lidt øje undervejs, da ovne arter sig forskelligt.
Når pizzaenbunden kommer ud, toppes den med pesto, mozzarella samt halverede cherrytomater og frisk basilikum.