Farseret rødspætte med fyld af kammusling
Udskriv
5 fra 1 stemme

Farseret rødspætte med fyld af kammusling

Farseret rødspætte med fyld af kammusling. Bagt i ovnen med urter og citron. En virkelig fantastisk kombination og sommerlig
Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min
Ret: Aftensmad, Fisk
Antal: 6 stk

Ingredienser

  • 6 stk rødspættefileter
  • 4 store kammuslinger
  • 50 ml fløde
  • 1 stk æggeblomme
  • en lille håndfuld persille
  • 1 stk citron, skiveskåret

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  • Kammuslingerne blendes med en teske salt. Derefter tilsætte fløde, æggeblomme og persille. Blend til en fin masse (fars).
  • Farsen smøres på de seks fileter og rulles sammen. Placér dem i et fad, toppet med krydderurter (persille, estragon mm.) og citronskiverne.
  •  Bages i 15 minutter. TIP: brug en køkken nål til at se om du møder modstand. Går den igennem, er de færdige. 
  • Velbekomme.