Skær baconen i tern og steg den af i en gryde ved mediumvarme i ca. 3-4 minutter, indtil baconen har smidt noget af sin væske og begynder at blive karamelisseret.
Snit løgene fint og tilsæt til dem til gryden og steg dem med baconen yderligere 5 minutter, indtil løgene har smidt væsken og er begyndt at karamellisere også. Tilsæt paprika og steg i ca. 30 sekunder.
Tilsæt balsamico samt sukker, og lad det hele stå og simre i ca. 6-8 minutter indtil væsken er næsten fordampet. Smag til med salt og peber. Kom i en skål.
Tænd ovnen på grill, og husk at have ovnlågen på klem.
Skræl sellerien og skær 4 skiver på ca. 1 cm tykkelse. Steg på en varm pande i lidt olie i ca. 3-5 minutter på hver side, kom cheddar på sellerien og kom den i ovnen under grillen indtil osten er smeltet.
Snit spidskål fint og vend det med 2 spsk mayo. Smag til med citron, salt og peber.
Saml burgeren ved at smøre 1 spsk mayonnaise på hver side af bollen. Top med selleribøffen, bacon-relish, spidskål og overbollen.