Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Laksemousse
Opskrift på nem og cremet laksemousse med varmrøget laks, creme fraiche og citron. Perfekt til ristet rugbrød, blinis eller i sandwich.
5
fra 1 stemme
Servings:
2
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
I alt
5
minutter
min
Ingredients
125
g
varmrøget laks
100
g
creme fraiche 18 %
½
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Servering
Dild
(til pynt)
Fremgangsmåde
Fjern skindet fra laksen, og skrab det brune af, hvis noget sidder på.
Rør laksen med cremefraiche, 1 tsk revet citronskal, saften fra 1/2 citron. Smag til med salt og peber.
Stil laksemoussen på køl indtil servering. Anret med frisk dild på toppen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk