Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Hybenmarmelade
Hjemmelavet hybenmarmelade med æble og vanilje er en skøn marmelade der er nem at lave og perfekt til brød, boller, yoghurt og anden morgenmad.
5
fra 1 stemme
Servings:
1
Glas
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredients
200
g
hyben
(renset vægt)
200
g
æbler
(renset vægt)
150
g
sukker
1
stk
vaniljestang
Fremgangsmåde
Skær hyben og æbler i mindre stykker.
Kom æbler i en gryde med 2 dl vand. Kog det mørt, kom hyben i sammen med 100-150 g sukker – smag undervejs.
Kom en hel vaniljestang i. Skru ned og lad det simre i 15 minutter.
Kom på et skoldet glas, og opbevar på køl.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk