Kom mandler i en foodprocessor eller minihakker, og blend dem mellem-fint.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk yderligere til hviderne er helt stive. Vend de hakkede mandler i æggehviderne.
Smør en springform med en diameter på 22-24 cm med lidt smør, og drys lidt sukker i bunden samt op ad kanterne hvor smørret sidder. Kom mandelmassen i formen og bag bunden i ca. 20-25 minutter.
Lad herefter bunden køle helt af i formen.
Hindbærskum
Kom frosne hindbær og sukker i en gryde, og lad det koge let op. Mos hindbær en smule, og lad det simre i små 8-10 minutter til du har en let fast kompot. Lad det afkøle.
Pisk fløden til en let flødeskum og vend kornene fra 1 vaniljestang i sammen med flormelis. Vend forsigtigt hindbærkompotten i.
Anret hindbærskum på den afkølede mandelbund og top med friske bær.