Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Salat med fennikel, tomat og oliven
Stegt fennikel med tomat og oliven er en skøn og nem lun salat, hvor fennikel blot skal steges på panden i små 4 minutter. Herefter tilsættes tomater og sorte oliven. Den lune salat er vidunderligt til fisk.
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredients
1
stk
fennikel
15
g
olivenolie*
8
stk
cherrytomater
2
kviste
rosmarin
2
kviste
timian
10
stk
sorte oliven uden sten
salt og friskkværnet peber
¼
bundt
basilikum
½
stk
citron
Fremgangsmåde
Skær fennikel ud i ca. 8-10 stykker.
Steg dem på en varm pande i ca. 4 minutter på hver side.
Skær tomaterne i halve og tilsæt dem til panden sammen med timian, rosmarin og oliven. Steg yderligere i ca. 2-3 minutter.
Smag til med salt, peber og saften fra en halv citron.
Anret på et fad og top med basilikum.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk