Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bulgursalat med kylling
Nem opskrift på en lækker mættende bulgursalat med kylling, feta og avocado der er perfekt til frokost og aftensmad.
4,50
fra
2
stemmer
Servings:
2
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredients
150
g
bulgur*
1
tsk
flagesalt
15
stk
cherrytomater
1
stk
avocado
50
g
feta
0,5
bundt
persille
15
g
olivenolie*
(1 spsk)
1
stk
citron
salt og friskkværnet peber
2
stk
kyllingebryst
(
)
Fremgangsmåde
Sæt 5 dl vand over at koge, og kom 1 tsk salt og og kom bulguren i når vandet koger. Lad bulguren koge med i ca. 2 minutter.
Tag gryden fra blusset og sæt låg på. Lad det stå i ca. 10-12 minutter. Kom herefter bulguren over i en skål.
Skær tomater samt avocado i kvarte og hak persillen groft.
Kom ingredienserne op i skålen sammen med bulguren.
Anret på et fad.
Smuldr feta i og pres saften fra citron, tilsæt olivenolie og smag til med salt og peber.
Top med
marinerede kyllingebryst
, eller steg blot kyllingen på almindelig vis - men når det marineres bliver det så lækkert.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk