Gateau marcel kage er en skøn dessert, som består af en halv bagt kage og halv mousse! Opskriften er super nem, og så er den glutenfri, da der ikke er mel i kagen.
Tip: Hvis du kan lide smagen af orange kan du med fordel rive lidt appelsinskal ned i chokolademassen.
Fremgangsmåde
Smelt chokolade, smør og sukker sammen over et vandbad eller i en lille kasserolle ved svag varme.
Piskes æggehviderne stive, når chokolademassen er smeltet.
Kom æggeblommerne i chokolademassen og rør grundigt rundt. Tilsæt de piskede æggehvider lidt ad gangen. Det er vigtigt at man ikke pisker i massen, men langsomt vender hviderne med chokolademassen.
Kom halvdelen af massen i en smurt springform, drysset med sukker (ca. 22 cm i diameter) og bag den i 25 minutter ved 175 grader varmluft. Lad den køle af, og kom den resterende masse i formen og kom den på køl i minimum 2 timer.
Drys med kakaopulver samt chokolade revet til flager lige inden servering.