Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Porresuppe
Opskriften er super nem, da alt skal blendes og serveres. Top med fx creme fraiche
4,80
fra
5
stemmer
Servings:
2
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredients
4
stk
porrer
2
kviste
frisk timian
1
fed
hvidløg
15
g
smør
(1 spsk)
15
g
olivenolie*
(1 spsk)
50
ml
hvidvin
1
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Servering
50
g
creme fraiche 18 %
30
g
olivenolie*
½
stk
flute
Køkkenudstyr
Vitamin suppeblender*
Genial til suppe, da den har en varme-funktion der holder suppen varm undervejs, så du kan servere den direkte fra beholderen.
Fremgangsmåde
Skær porrerne og skyld dem grundigt. Skær ligeledes timian og hvidløg fint.
Varm en mellemstor gryde op, tilsæt smør samt olivenolie og lad det smelte.
Kom porrer, timian og hvidløg i gryden og lad det hele stege af i ca. 2 minutter.
Kom hvidvinen på og lad det simre med i 1 minut. Hæld vand på så det dækker og lad det hele simre i ca. 20 minutter
Kom suppen i blenderen (læs mine anbefalinger under udstyr) og blend i ca. 1 minut. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Top med creme fraiche og olivenolie. Servér med brød.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk