Skræl gulerødder og pil løg samt hvidløg. Hak gulerødder og løg i fine tern. Pres hvidløg og snit timianen fint.
Sæt en stor gyde på højeste blus. Når gryden er varm tilsættes olien samt gulerødder, løg, hvidløg og timian. Steg det af i et par minutter.
Tilsæt kødet til gryden og steg det med i et par minutter. Tilsæt tomatpure samt de flåede tomater og rør det sammen.
Tilsæt vand og skru ned for varmen. Lad det hele stå og småsimre i ca. 1 time til 1,5. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Bechamelsauce
Smelt smør i en mellemstor gryde, ved medium varme.
Kom mel i gryden og rør det hele sammen i et par minutter - vigtigt at du rører et par minutter, da dette "bager" smagen af mel væk.
Tilsæt gradvist mælken under konstant omrøring. Smag til med revet muskatnød samt salt og peber.
Lasagne
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Skær squash i tynde skiver, som hvis det var lasagneplader.
Kom først kødsauce i bunden af et stor ildfast fad. Kom bechamel ovenpå kødsaucen, dernæst et lag lasagne plader og så kommer du skiver af squash ovenpå. Fortsæt i lag, og afslut med et sidste lag kødsauce med bechamelsauce på toppen.
Drys til sidst med revet mozzarella.
Bag lasagnen i ca. 40-45 minutter. Top med friske basilikumsblade.