TIP: Du kan også sagtens købe en færdiglavet tærtedej, for at spare tid.
Fremgangsmåde
Tænd for ovnen på 180° varmluft.
Rør alle ingredienserne til tærtebunden sammen, indtil du har en homogen og smidig dej. Rul dejen ud med en kagerulle, på en bradepande beklædt med bagepapir.
Skær squash i tynde skiver. Jeg brugte et mandolinjern.
Rør creme fraiche, olivenolie, finthakket rosmarin, finthakket timian, salt og friskkværnet peber sammen i en skål.
Smør creme fraiche dressingen ud på bunden (ikke helt ud til kanten) og læg squashskiverne i et fint mønster oven på. Drys evt. med lidt frisk timian.
Fold kanterne ind over tærten.
Pensl kanten med vand eller lidt olivenolie.
Bag tærten i en i ca. 25 minutter, til den er gylden og squash er tilberedt. OBS! 5 minutter før galetten er færdig drysses med pinjekerner - bag nu galetten færdig.