Rens og skyl gulerødderne meget grundt. Skræl det yderste lag af med en tyndskræller og kom skrællerne i en skål med koldt vand og stil skålen i køleskabet.
Skær de skrællede gulerødder over på langs to gange, så du har 4 lange stænger, skær disse stænger over diagonalt og gem til senere.
Rens svampene og skær dem i mindre stykker, 2x2 cm. Steg dem på en meget varm pande med lidt olie, i ca. 2-3 minutter. Kom dem over i en skål til senere.
Skyl perlebyggen grundigt og kom dem i en gryde og dæk dem med vand. Kog dem efter anvisningen på pakken, normalt ca. 20 minutter. Tilsæt evt. mere vand undervejs.
Mens perlebyggen koger: Tag en stor pande og tænd på højeste blus. Når panden ryger kommes lidt olie og en klat smør på panden, kom de skårne gulerødderne på panden og skru en smule ned for varmen. Steg gulerødderne i et par minutter, tilsæt nu resten af smørret og kaffegrums og steg yderligere 1-2 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Når perlebyggen er næsten færdig tilsættes fløde og saften fra citronen. Kog det yderligere til en cremet konsistens.
Kom de stegte svampe og parmesan i perlebyggen og krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret de stegte gulerødder ovenpå den cremede perlebyg. Sigt vandet fra gulerodsskrællerne og vend dem med frisk estragon, lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Top retten med dem.