Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Chili sin carne
Opskrift på nem chili sin carne, der er en chili con carne uden kød. Den mexicanske ret er lavet med mørk chokolade og serveres med avocado og nachos.
5
fra 1 stemme
Servings:
4
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
1
time
t
20
minutter
min
I alt
1
time
t
25
minutter
min
Ingredients
30
g
olivenolie*
(2 spsk)
2
stk
rødløg
2
fed
hvidløg
1
stk
rød peberfrugt
1
tsk
kanel*
2
tsk
stødt spidskommen*
1
tsk
tørret oregano*
½
tsk
cayennepeber
1
tsk
chilipulver*
15
g
tomatpuré*
(1 spsk)
2
dåser
hakkede tomater
1
dåser
kidneybønner
1
dåser
sorte bønner*
150
g
dåse majs
20
g
mørk chokolade
5
g
rørsukker*
(1 tsk)
1
tsk
flagesalt
Serveringsforslag
100
g
tortillachips
½
bundt
friske koriander
1
stk
rød chili
1
stk
avocado
200
g
creme fraiche 18 %
Noter
TIP:
Servér evt. med ris.
Fryseegnet
: Du kan fryse retten ned.
Fremgangsmåde
Pil løg samt hvidløg og hak det fint. Skær peberfrugt i små tern.
Svits løg, hvidløg samt kanel, spidskommen, oregano og cayennepeber af i olie i et par minutter.
Tilsæt rød peberfrugt og tomatpuré og svits yderligere et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 45-60 minutter under låg ved middelvarme.
De to dåser med bønner drænes for vand, men gem 1 dl væske fra de sorte bønner.
Tilsæt bønner, væsken fra bønnerne samt majs og lad retten simre yderligere 20 minutter. Smag til med salt, sukker og evt. mere chili efter behov.
Lige inden servering røres grofthakket mørk chokolade i.
Servér chili sin carne med frisk tortillachips, friske koriander, chili, skiver af avocado og crème fraiche.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk