OBS! Jeg bruger en røremaskine, men du kan også ælte dejen i hånden.
Opløs gæren i lunkent vand.
Tilsæt olivenolie, sukker, salt samt græsk yoghurt.
Hvedemel tilsættes lidt efter lidt, mens dejen æltes ved lav hastighed. Der skal muligvis tilsættes en smule mere hvedemel – det afhænger af melets sugeevne.
Ælt dejen glat og smidig i ca. 7-10 minutter, til den slipper skålens kanter.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse på køkkenbordet, med et klæde over sig i 1 time.
Vend dejen ud på et bord, drysset med hvedemel. Form dejen til en stor kugle og del den herefter ud i 8 lige store stykker med en dejsnitter.
Rul hver stykke til en lille kugle og rul dem flade med en kagerulle – de skal ha' en tykkelse på ca. 1 cm.
Varm en stor pande op på middelvarme og læg hver udrullet brød på panden. Det er vigtigt at panden er tør. Bag alle brød i ca. 2-3 minutter på den ene side til brødet har taget lidt farve. Vend brødet og bag færdig på den anden side.