De tørre ingredienser blandes sammen i en skål: Hvedemel, sukker, bagepulver og salt.
Smuldr blødt smør og tilsæt til de tørre ingredienser. Tilsæt ét æg til sidst.
Saml dejen med kærnemælk og mælken.
Tilsæt grofthakket chokolade.
Rør dejen sammen, men kun lige så den er samlet til en ensartet og glat dej - jo mindre du ælter og rører, desto lettere og porøs bliver de færdige scones. Og omvendt, ælter du dejen for meget, bliver de tunge og kompakte.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og form dejen til en rektangel på 20 x 25 cm, og del dejen til 20 firkantet stykker med en dejsnitter eller kniv.
Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt dine scones derpå. Pensl hver scone med et sammenpisket æg og bag dem i 12-15 minutter i midten af ovnen, til de er lettere gyldne, gennembagte og sprøde.
Lad dem afkøle på en bagerist.
Nyd med et lag koldt smør eller spis dem som de er.