Bring en gryde i kog med vand eller hønsebouillon og tilsæt løg, peberkorn og kylling.
Kog det hele kyllingebryst i ca. 10 min, alt afhængig af størrelse. Lad det køle ned.
Fyld
Rens champignon og skær dem i kvarte. Steg dem på en brandvarm pande indtil de er gyldne. og lad dem køle af i ca. 30 min. Gem saften til dressingen.
Aspargessnitterne afdryppes på lidt papir eller i en sigte.
Kom bacon eller Serrano skinke på en belædt bradepande og bag dem i ca. 10 min ved 180° varmluft. Lad det herafter akøle. Skær eller bræk det i mindre stykker.
Dressing
Vend mayonaise med creme fraiche og smag til med sennep, salt og friskkværnet peber. Kom her 1 spsk af saften fra de stegte champignoner ved.
Hønsesalat
Skær kyllingekødet i mindre tern og vend det sammen med de dressingen samt fyldet (gem 2 stykker serrano). Top med fintsnittet purløg og lidt ekstra Serrano skinke.
Servér på fx nybagt rugbrød, toastbrød eller som en sandiwch.