Skær kyllingen i strimler og kom dem i en skål med olivenolie. Tilsæt hvidløg samt finthakkede oregano samt timain, og de tørrede krydderier. Vend det hele godt sammen. Du kan også bruge 2 spsk af en Cajun krydderiblanding fra fx Urtekram.
Varm en pande op med olie og steg den marinerede kylling ved middel varme i 4-5 min. til gyldent.
Quesadillas med fyld
Dræn bønnerne.
Find en pande frem på størrelse med tortillapandekagen.
Pensl din tortilla med olivenolie på den side der skal vende ned mod panden. Smør salsa på, fordel sorte bønner, krydret kylling og forårsløg ovenpå. Drys med revet cheddar, så det er godt fordelt over hele tortillaen.
Varm en pande op på middel varme. Læg den fyldte tortilla på og kom så en tortilla ovenpå - tryk den forsigtigt sammen, så fyldet ikke ryger ud. Pensl toppen med olie.
Lad det stege på panden til den nederste tortilla er lettere gylden og osten er begyndt at smelte.
Nu skal den vendes, så den kan få farve på toppen. Du kan sagtens gøre det uden hjælp, men et lille tip kan være at bruge en tallerken til at vende den. Brug en paletkniv til at få quesadillaen over på tallerkenen, læg en tallerken ovenpå og vend rundt så du har den utilberedte tortilla nederst. Kom den tilbage på panden og lad den stege færdig, til den er gylden og sprød.
Gentag med de næste tre quesadillas.
Skær quesadillas ud i passende trekanter og server evt. med friske koriander, creme fraiche, salsa og hjemmelavet guacamole.