Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Næringsindhold
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Gulerodspuré
Brug gulerodspuréen som et alternativ til dips, og brug den til fx grøntsagsstænger, chips, snacks eller oksekød.
4,50
fra
10
stemmer
Antal:
4
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
5
stk
gulerødder
200
ml
vand
30
g
smør
45
g
olivenolie*
salt og friskkværnet peber
0,5
stk
citron
Smagsgivere
¼
bundt
frisk estragon
Fremgangsmåde
Skræl dine gulerødder og skær dem i grove stykker.
Kog dem i letsaltet vand til de er møre, ca. 30 min. - vandet skal kun lige dække dulerodsstykkerne.
Blend til en glat puré med 1 dl af kogevandet, smør og olivenolie. Smag til med salt, peber og citronsaft. Tilsæt estragon hvis du lyster.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk