Tip: Hvis du har lyst, kan du sagtens tilføje kød til din risotto. Både bacon i tern og kylling er oplagt og skal blot steges på en pande for sig, før det vendes i risottoen. Laks passer også utrolig godt til sådan en omgang spinatrisotto.
Fremgangsmåde
Blend det skyllede spinat og ca. 50 g persille med en smule citron og 1 spsk olivenolie. Konsistensen skal være glat.
Skær løget i brunoise (små tern) og sauter det af i en gryde ved middelvarme til de er glasklare. Tilsæt risene og steg dem igennem 1 minut.
Kom hvidvin ved og rør indtil vinen er fordampet. Tilsæt hønsefonden lidt ad gangen, ca. 1 dl ad gangen.
Når risene ikke længere er hvide i midten, men gennemsigtige er risene ved at være klar.
Tilsæt parmesan og den grønne persille-spinat pureen og rør rundt yderligere et halvt til et helt minut.